сватба варна

петък, 1 октомври 2021 г.

Какво трябва да знаем за провеждането на сватба на плажа?

Търсите подходящо място за вашата сватба?
Мечтаете за романтична сватба на плажа?


Трябва да помислите добре за предимствата и недостатъците на такова решение.
Тук ще откриете няколко съвета за провеждането на сватба на плажа / открито.
Ако държите вашата сватба да бъде на открито, то може да се проведе в градина. Много удобно и подходящо място за вас и вашите гости.
Ако сте влюбени в плажа обаче, за да си спестите някои евентуални неудобства, добър вариант е да направите само изнесен ритуал на плажа, а сватбеното тържество да бъде в градина или сватбена зала.
Имайте предвид, че при сватба на открито е хубаво на избраното от вас място да има и вариант със закрита част за да не бъдете изненадани неприятно от времето.
Като говорим за сватба на плажа, трябва да разграничим сватба близо до плажа или конкретно на плажа. Имайте в предвид, че не всички гости ще са очаровани от идеята да танцуват боси на пясъка и да изцапат облеклото си, особено по-възрастната част от гостите. Разбира се всичко е индивидуално. Много важни въпроси при провеждането на сватба на плажа са осигуряването на добро осветление за фото и видео заснемане, както и подходящо място за озвучителната техника. Не е лошо да помислите и за някакъв вариант с шатри или навес в случай че времето не е на ваша страна.
Ако все пак твърдо държите на вашата сватба на плажа, помислете дали храната ще бъде с кетъринг на самообслужване или с обслужващ персонал. Малко трудно ще накарате сервитьорите да ви сервират, ходейки боси по пясъка. По -добър вариант би било - заведение непосредствено до плажа с навес и поне дървен под.
Мебелите като столове и маси трудно биха могли да бъдат луксозни ако са на пясъка.
Ако всичко това което изброихме не ви притеснява, мятайте обувките и купонът да започва.
Ако пък имате дори и малки притеснения ви препоръчваме да се спрете на варианта с изнесеният ритуал на плажа и провеждане на сватбеното тържество в градина или ресторант близо до плажа. Успех!

Няма коментари:

Публикуване на коментар