сватба варна

петък, 15 юни 2012 г.

Сватбена Къща "Наталина" - град Варна

Сватбена къща "Наталина" е специализирана в организирането на сватбени тържества. Сватбата изисква много време за детайлно планиране.
Сватбеният координатор работи заедно с Вас, грижейки се за най-напрегнатите задачи, оставяйки Ви да се наслаждавате на тържеството си, без да мислите за договореното с музикантите или пък кой ще настанява гостите Ви в ресторанта.
Сватбеният агент ще направи специално проучване и ще Ви предложи най-подходящото място за Вашето сватбено тържество, съобразявайки с вашите нужди, изисквания, вкус и най-важното - с вашия бюджет.
Наемането на сватбен агент означава, че Вие ще се чувствате по-спокойни и ще имате възможност да се насладите на деня си, знаейки че имате специалист който да се грижи всичко да протича гладко. Внимателното планиране и експертните препоръки на сватбеният агент ще премахнат вероятността от гафове.
Някои доставчици на сватбени услуги дават комисионни на сватбените агенти, които Сватбена къща "Наталина" ще Ви върне под формата на отстъпки.
Добрият сватбен агент ще Ви предложи по няколко доставчика в отделни категории и списъка с препоръките на Вашия агент ще ви даде стил, качество и отстъпки в цената.


Адрес:
град Варна,
бул. Чаталджа 49-Б, ет. 1, ап. 5 

Уебсайт:
http://www.svatba-varna.com/
http://www.weddingsvarna.com/
http://www.facebook.com/profile 

Телефон за връзка:
0888 291 526
0898 593 511 

Няма коментари:

Публикуване на коментар