сватба варна

сряда, 11 юли 2012 г.

Студио "Фотев Стил" - град Варна

Студио "Фотев Стил" е студио за фото и видеозаснемане.
Сватбена фотография
Фотографът снима през целия ден, като режисира всяка снимка, документира всички важни събития от деня и улавя тези кратки непринудени моменти, които ако не се заснемат остават невидяни.
Студио "Фотев Стил" ви дава възможност за наем на двама фотографи за вашият сватбен ден - за по-детайлна реализация. Предлага се и изработка на сватбена фотокнига, черно-бели фотографии, колажи, репродукции, фотосесия извън деня на сватбата, мултимедиен фотоалбум със снимки от сватбеното тържество, както и подбрани снимки от живота ви, на фона на любими ваши музикални произведения.

сватбено фотозаснемане Фотев Стил - Варна

Видео заснемане
Студио "Фотев Стил" ви предлага няколко варианта за сватбено видео заснемане:

Вариант 1 - цифрова камера - формат DV, DVCAM/SONY/ - статив, осветление, снимките започват от дома на младоженеца, следват снимки в дома на кумовете, снимки в дома на булката, граждански ритуал, църковен ритуал, снимки от разходка с младоженци и кумове сред природата - (любовна, романтична фотосесия), снимките завършват на петия час от началото на тържеството в ресторанта. Не повече от 11 астрономически часа.
- цялостен монтаж на филма - дължина на филма 3 астрономически часа - носителите 3 комплекта DVD в кутия с обложки.
- формат на заснемане HD /1920x1080/ - звук AC-3 стерео или 5.1 AC-3 5.1 Surrond
формат на получаване на продукта DVD видео - PAL DV /720x576/ 4:3/16:9 - звук AC-3 стерео или 5.1 AC-3 5.1 Surrond

Вариант 2 - цифрова камера - формат HD/SONY/ - статив, осветление, снимките започват от дома на младоженеца, следват снимки в дома на кумовете, снимки в дома на булката, граждански ритуал, църковен ритуал, снимки от разходка с младоженци и кумове сред природата -(любовна, романтична фотосесия), снимките завършват на петия час от началото на тържеството в ресторанта. Не повече от 11 астрономически часа.
- цялостен монтаж на филма - дължина на филма 3 астрономически часа - носителите 3 комплекта DVD в кутия с обложки.
- формат на заснемане HD /1920x1080/ - звук AC-3 стерео или 5.1 AC-3 5.1 Surrond
формат на получаване на продукта Blu-ray диск HD /1920x1080/ - звук AC-3 стерео или 5.1 AC-3 5.1 Surrond

Вариант 3 - цифрова камера - формат HD/SONY/ - статив, осветление, снимките започват от дома на младоженеца, следват снимки в дома на кумовете, снимки в дома на булката, граждански ритуал, църковен ритуал, снимки от разходка с младоженци и кумове сред природата -(любовна, романтична фотосесия), снимките завършват на петия час от началото на тържеството в ресторанта. Не повече от 11 астрономически часа.
- цялостен монтаж на филма - дължина на филма 3 астрономически часа - носителите 1 комплект Blu-ray диск в кутия с обложки и 2 комплекта DVD  в кутия с обложка.

Адрес:
град Варна

Уебсайт:
http://fotevstyle.com/
http://www.facebook.com/fotev.stil
http://www.facebook.com/profile

Телефон за връзка:
052 / 501 435
0878 506 969
0886 600 625 - Живка Фотева
0886 600 635 - Венци Фотев

Няма коментари:

Публикуване на коментар