сватба варна

четвъртък, 26 юли 2012 г.

Красимир Ламбов - Видеозаснемане - град Варна

Красимир Ламбов е професионален видеооператор и видеомонтажист.
За вашето сватбено събитие Красимир Ламбов се стреми да  извлече най-доброто от сватбения ден, чрез красиво заснети кадри, уловени емоции, подчертани детайли и всичко това със съдействие на младоженците. Предлага различни видове сватбени пакети, които да удоволетворят желанията и изискванията на младоженците - "Стандартен пакет", "Луксозен пакет" и "Икономичен пакет", като към всеки един от тях има бонус клипове.
Всяка сватба започва със "Сватбен Клип", който включва най-красивите и запомящи се моменти от сватбеното тържество, следва цялостен монтаж на сватбения ден с видео ефекти, филтри за изчистване на кожата в близките кадри, цветови корекции и аудио обработка.

Кадри от сватбени клипове на Красимир Ламбов

сватбен клип, сватбено видео заснемане - град Варна

Сватбеният филм завършва с бонус сватбен клип "Зад кадър", който е извън стандарните рамки. Времетраенето на филма е 180 минути, два диска по 90 минути, с индивидуално сватбено видео меню, с избор на сцени.
Като краен продукт получавате две копия от филма в кутии, с индивидуални обложки. Видеозаснемането може да е в формат SD, с резолюция 720х576 или във формат Full HD, с резолюция 1920х1080.
Като допълнителен бонус, Красимир Ламбов предлага - всяка една двойка, която избере "Луксозен пакет" и си запази дата за сватбения ден с капаро, получава като бонус заснемане на клип "Очаквайте скоро", в избран от клиента ден, който ще бъде публикуван в сайта.
Към сватбените услуги, предлагани от Красимир Ламбов се включват и различни и интересни видове сватбени видеопокани, чрез които да изненадате и зарадвате гостите и да ги накарате да се почувстват специални.

Адрес:
град Варна

Уебсайт:
http://krasimirlambov.com/
http://www.facebook.com/

Телефон за връзка:
0899 152 952

Няма коментари:

Публикуване на коментар