сватба варна

петък, 13 юли 2012 г.

"Capitol Catering" - кетъринг Варна

Капитол Кетъринг е част от семейството на "Капитол груп". Стремежът на този бранд е да налага бизнес линията на ALL INCLUSIVE в кетъринг услугата.
Екипът на Капитол Кетъринг включва богат набор от екпертен и помощен състав:
- готвачи, сервитьори, камериерки, бармани и сомелиери, пиколи, хостеси, охрана, логистика, дизайнери и събитийни мениджъри.
Клиентът и неговите гости следва да се радват на пълно обслужване, което започва още на автомобилната алея. Никой гост не би отказал да бъде посрещнат любезно и персонално въведен в празничното пространство. А поетият от пиколо автомобил е комплимент, който мнозина очакват. Сигурността от друга страна, дискретна и незабележима, е задължителен критерий за една елитна услуга.

кетъринг за сватба, мобилно оборудване за сватба

Вдъхновяващо е, когато може свободно да се избира локация за предстоящо събитие. На лятна тераса, в арт галерия, на зелена морава, в обширно фоайе или просто на плажа. За да бъде възможна тази екстравагантност, обаче, е нужно пълно и мобилно оборудване.
Капитол Кетъринг разполага с всичко необходимо: подвижна кухня, мивки, посуда, хладилници и целият необходим инвентар “зад кадър”.  За полето на същинската проява Капитол Кетъринг разполага със специално изработени и адаптирани коктейлни и стандартни маси, столове, многофункционална модулна мебел, ВИП сепарета и барове.

Адрес:
град Варна,
ул. "Петко Каравелов"40

Уебсайт:
http://www.capitolcatering.eu/ 

Телефон за връзка:
052 / 684 002
0882 030 800

Няма коментари:

Публикуване на коментар