сватба варна

вторник, 24 юли 2012 г.

Фото Студио GALAXY - град Варна

Фото студио Galaxy предлага избор от готови сватбени пакети и индивидуални възможности за отразяване на вашето сватбено тържество. Заснемането на сватбения ден започва с подготовката на булката и завършва с последния ритуал – разрязване на сватбената торта.

сватбено фото заснемане - град Варна

Услуги коитo предлага фото студио Galaxy са:
- осигуряване на втори фотограф, който да заснеме всички събития от друга гледна точка
- примерен сватбен пакет - пълният пакет вкючва заснемане на : МладоженецКръстнициБулкаГраждански ритуал – Студио – Църковен ритуал – Разходка – Ресторант. Сватбен фотоалбум по ваш избор включващ : 120 бр. снимки 10/15 см, 1 снимка 20/30 см в рамка и DVD с всички файлове. Възможни са корекции от примерния сватбен пакет  като отпадане на някой от моментите : студио, граждански ритуал или други – според желанията на младоженците. Също и корекция на броя на снимките в сватбения фотоалбум или  варианти с черно-бяла фотография.
- фотокнига - изработва се с луксозни корици и  страници с фото-качество, като  стилът и колажите  се оформят индивидуално. Размерът и броя на страниците могат да се променят според индивидуалните желания. Стандартни размери – 20х20см.;  20х30см.;  30х30см.;  30х40см.
- годежна фотосесия - годежната фотосесия дава възможност да се усети тръпката на предстоящата сватба. Снимките се осъществяват в студио или на открито място сред природата.
- сватбена фотосесия - сватбената фотосесия се реализира в ден различен от сватбения. Нейната художествена стойност е притегателна за младоженците, които искат да обогатят и разчупят стандартния сватбен ден. В този ден вие отново обличате сватбените  дрехи и се впускате в незабравимо приключение. Вече не мислите за гости и не бързате за никъде. Бягате сред полето или се къпете в морето без да мислите за петното върху сватбената рокля или  сватбената прическа.

Адрес:
град Варна,
бул. "Цар Освободител"15 - под Икономически Университет - срещу морската градина

Уебсайт:
http://photostudiogalaxy.com/

Телефон за връзка:
052 / 981 083
0898 527 282
0886 143 632

Няма коментари:

Публикуване на коментар